Ernagezond.nl

Samen naar een actievere levensstijl !

Resultaten

Resultaat Veronique

Mijn naam is Veronique. In november 2010 gestart met een afslankprogramma van herbalife. Mijn resultaat is dat ik nu 27 kg ben afgeslankt en daardoor ook veel vitaler.  Mijn vriend zag wat het met mij deed en heeft ook aan zijn welzijn gewerkt.

Hij is op 9 maanden tijd 23 kg afgeslankt. Veel vitaler geworden

Lees Meer...

Resultaat Willy

Voor ik met Herbalife begon heb ik diverse pogingen gedaan om af te vallen. Vaak met resultaat. Daarna kwam ik dan toch weer langzaam aan, omdat de manier van eten niet voor altijd vol te houden was. Tot juni 2010 lukte het al een hele tijd niet meer om af te vallen; ik kwam alleen maar heel langzaam aan en had het idee, dat ik het dikker worden niet meer kon tegenhouden.

Lees Meer...

Resultaat Cindy

Ik ben Cindy, via een vriendin kwam ik in aanraking met de producten van Herbalife. Ik ben een aantal produkten onder goede begeleiding gaan gebruiken en binnen afzienbare tijd verloor ik de nodige kilo's en kreeg ik een energieker gevoel.

Lees Meer...

Resultaat Angelique

Mijn naam is Angelique, ik woon in Millingen a/d Rijn. Sinds maart 2012 ben ik actief als voedingscoach vanuit Herbalife.
"Nueva Vida" staat voor "Nieuw Leven" Na een ziekteperiode was het voor mij moeilijk om weer op krachten te komen.

Lees Meer...

Resultaat Carla

Een tijd geldeden (1998) zag ik op mijn werk een collega die behoorlijk was afgeslankt en daarbij de Herbalife producten gebruikte, zo ben ik in contact gekomen met Herbalife.

Ik had een enorme drukke verantwoordelijke baan en werkte in een continue rooster van na 9 tot 12 uur per dag. Ik had het zelf niet door maar zat tegen een burn-out aan.

Lees Meer...

Resultaat Martha

Ik hoorde in september 2004 van een vriendin over de geweldige resultaten die zij had met Herbalife. Ik was toen behoorlijk sceptisch over haar gezonde voeding uit een potje, maar ik heb de producten het voordeel van de twijfel gegeven en ben het toch gaan proberen.

Lees Meer...

Resultaat Roel

In de ochtend start ik de dag met een proteineshake van Herbalife. Ik doe aan voetbal en fitness en train 5 dagen in de week. Een fervent sporter dus. Sinds ik begeleid wordt door mijn Herbalife coach zijn mijn sportprestaties flink verbeterd. Toen ik begon

Lees Meer...

Resultaat Fleur

Nadat ik afgestudeerd was als maatschappelijk werker, wilde ik graag fulltime gaan werken. Helaas kon ik dit lichamelijk niet volhouden. Gelukkig kwam Herbalife op mijn pad.

Lees Meer...

Resultaat Internist

Ik ben als internist / kinderhematoloog-oncoloog werkzaam op het UMC St.Radboud Nijmegen.

Vanuit mijn beroep weet ik dat voeding heel belangrijk is voor een goede en succesvolle behandeling. Tot niet lang geleden was ik voor mijzelf nauwelijks bezig met voeding.

Lees Meer...

Resultaat Kristiaan

Ik ben Kristiaan, geboren in 1994 en ik woon in Lelystad.

Wat heeft Herbalife bij mij gedaan?

Toen ik pas hoorde van Herbalife wist ik niet wat ik er van moest denken maar ik wilde het best proberen omdat ik intensief aan het sporten was vier keer per week (krachttraining) en graag goede voeding wilde gebruiken zonder dat ik de voeding elke dag hoefde te koken.

Lees Meer...

Resultaat Sylvia

Mijn naam is Sylvia de Jong  42 jaar en ik ben getrouwd en heb twee zonen in de puberleeftijd.

Al een tijd had ik na 18.00 uur totaal geen tot weinig fut meer. De avonden bracht ik het liefst door op bed en als ik een avond weg was geweest moest ik de volgende ochtend bijslapen, mijn leven moest echt van te voren worden ingesteld op mijn activiteiten ook de rust na die activiteiten.

Lees Meer...

Resultaat Peter

Ik ben Peter, 49 jaar op het moment dat ik dit schrijf (4 oktober 2012).

Begin 2012 zocht mijn vrouw naar een product voor betere voeding, ze kwam uit op een voeding shake van Herbalife. Na iets minder dan een week de voedingshake (Formula 1 Vrij) gebruikt te hebben had zij een uitstekend resultaat.

Lees Meer...