Ernagezond.nl

Samen naar een actievere levensstijl !

Vraag en Antwoord

Antwoorden op de meeste vragen

Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.

 

Kan ik gebruik maken van de 30 dagen niet goed, geld terug garantie?

Ja, dat kan. Wanneer je niet tevreden bent over de producten kunt je deze binnen 30 dagen retourneren. Je bent wel zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten. Zodra wij de producten van je hebben ontvangen maken we het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) weer aan je over. Wel vragen wij je dan een formulier met je klacht in te vullen zodat we dit aan Herbalife zelf kunnen rapporteren.
 

Wat is Herbalife en hoe werkt het?

Herbalife voedt je lichaam op een complete manier. Dat wil zeggen: Je lichaam krijgt alles wat het nodig heeft in de juiste verhouding. Wie wil afslanken moet vooral voldoende van het Herbalife Formule 1 shake poeder gebruiken. Minimaal twee volle afgestreken eetlepels poeder van de Herbalife maatlepel in 250 cc vloeistof is absoluut noodzakelijk voor een juiste werking, eventueel aangevuld met een afgestreken maatlepel Proteïne poeder mocht je tussendoor nog trek krijgen. Daarnaast heeft Herbalife nog vele andere voedings - en huidverzorgings producten die u op deze website kan vinden.
 

Kan iedereen de producten gebruiken?

Herbalife producten zijn veilig voor bijna iedereen. Bepaalde personen, inclusief kinderen en zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven raden wij af om zonder begeleiding de Herbalife supplementen te gaan gebruiken. Informeer altijd bij ons voor wat bij u past. Voor mensen met een allergie is er speciaal de Formule 1 Vrij van, vrij van gluten, lactose, melk en dierlijke vetten.

 

Is het Herbalife programma getest?

Absoluut. Het Herbalife programma is in Amerika en Engeland uitgebreid klinisch getest. Alle studies hebben uitgewezen dat Herbalife producten veilig en effectief zijn op zowel korte als lange termijn. Tevens wordt iedere partij Herbalife producten gecontroleerd voordat het verzonden wordt naar één van de wereldwijd verspreide distributiecentra.
 

Welk(e) producten of pakket moet ik kopen?

Als u wilt afslanken dan is dat is afhankelijk van het gewicht dat u wil verliezen, hoe snel u dat wil en uiteraard van uw budget. Daarnaast heeft Herbalife bepaalde producten ontwikkeld die speciaal voor mensen met specifieke 'problemen' zijn ontwikkeld. Voor een persoonlijk advies kan je uiteraard altijd even contact met ons opnemen.
 

Moet ik ook sporten om af te vallen met de producten?

Herbalife adviseert de gebruikers om er een gezonde levensstijl op na te houden, hetgeen inhoudt: goede voeding, regelmatige lichaamsbeweging, het matigen van alcoholgebruik en het niet roken. Dus raden wij iedereen aan minimaal 2x per week te sporten of te bewegen. Dit mag bijvoorbeeld ook een uur (stevig door) wandelen zijn.
 

Val ik af door gewoon zo min mogelijk te eten?

Nee. Het Herbalife calorie gereduceerde programma moedigt de gebruikers juist aan om zes kleine maaltijden per dag te gebruiken. Twee normale maaltijden worden vervangen door onze uitgebalanceerde voedzame shake en de derde is een maaltijd naar eigen keuze. Tussen deze maaltijden worden de Herbalife tussendoortjes geadviseerd. Diëten waarbij geadviseerd wordt om maaltijd te laten vervallen, zijn ongezond en stimuleren slechte eetgewoonten. Daarnaast is water drinken *heel* belangrijk en van vitaal belang, wij adviseren je *minimaal* 2 liter per dag te drinken maar het liefst meer, dat stimuleert het afval proces. Daarnaast zo min mogelijk koffie, (zwarte) thee of alcoholische dranken want die drogen het lichaam uit, het liefst een onthouding voor de gehele duur van de afval periode. Groene thee of de Herbalife kruiden thee is geen probleem.
 

Wat moet ik doen als ik op mijn streefgewicht ben?

Je bent nu verantwoordelijk voor het behoud van je nieuwe omvang en figuur. Het is heel simpel, je gaat nu over op het onderhoudsprogramma. Blijf bewegen, ga door met een uitgebalanceerd en goede eetgewoonte, houd het bij met 1 maaltijdvervangende Formule 1 shake per dag in plaats van 2 en blijf de geadviseerde voedingssupplementen gebruiken waar je zich zelf prettig bij voelt.
 

Ik wil absoluut GEEN begeleiding, kan dat?

Dat is mogelijk. Je resultaat is ons belang, daarom sturen we je verschillende e-mails en nemen we na uw eerste bestelling telefonisch contact met je op. Wanneer u geen e-mails van ons wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via de link onderaan onze e-mails. Als je niet gebeld wenst te worden kan je dat ons gewoon laten weten, wij respecteren dat.
 

Ik heb vragen over de producten en/of ik wil begeleiding, hoe werkt dat?

Uiteraard helpen we je graag met je gebruik van de Herbalife producten ! Wanneer je vragen hebt kan je altijd via e-mail of telefonisch contact opnemen met je persoonlijke coach, daar zijn ze juist voor opgeleid.

 

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.