Ernagezond.nl

Samen naar een actievere levensstijl !

informatie

Inzet voor wetenschap

Herbalife draait niet alleen om geweldige producten. We willen de beste producten leveren ondersteund door de wetenschap. We verleggen constant de grenzen om voorop te blijven lopen in de voedingsindustrie. Onze producten voldoen aan de hoogste industrienormen voor onderzoek, ontwikkeling en productie dus u kunt erop vertrouwen op de kwaliteit ervan.

Lees Meer...

Hoe werkt het?

Het principe van afslanken met ons programma is het tegenovergestelde van afvallen door te hongeren. Als je gaat afvallen door minder te eten, meer te sporten en te weinig goede calorieƫn gebruikt, HBL-Pakket 1word je spierweefsel afgebroken. Hierdoor ga je je slap en futloos voelen. Het eerste resultaat zie je vaak in je gezicht, dat er smalletjes gaat uitzien. De plaatsen waar het vet zit worden daardoor vaak nog meer geaccentueerd.

Lees Meer...

De kwaliteit van de producten

Dr. Lou Ignarro

Om de hoogste kwaliteit te kunnen blijven garanderen is Herbalife verbonden aan het onderzoekscentrum van de Universiteit van Los Angeles. Nieuwe producten worden onder andere ontwikkeld door de volgende personen:

Lees Meer...

Wet- en regelgeving

De voedingsproducten van Herbalife worden voor elk land waar ze op de markt komen opnieuw getest. ook in Nederland zijn de producten uitvoerig getest en goedgekeurd.

Alle voedingsproducten van Herbalife voldoen aan de Etiketeringswet. Dit wil zeggen alles wat er op het etiket staat zit er ook echt in,

Lees Meer...

Makkelijk in te passen in het gezinsleven

Als je het Herbalife voedings dieet volgt, geeft dit zelden problemen in het gezin.

In de ochtend en in de middag een uitgebalanceerde Herbalife shake en 's-avonds gewoon mee-eten met de rest van het gezin.

Lees Meer...

Binnen enkele minuten klaargemaakt

en opgedronken of opgegeten, ook als u geen honger heeft

Een Herbalife voedingsshake is binnen enkele minuten bereid. Je kunt de shakes voorbereiden en meenemen naar bijvoorbeeld je werk of in de auto.

Lees Meer...

Diverse verschillende smaken

Je kan ook nog eens volop variƫren!

De Herbalife voedingsshakes zijn te bestellen in verschillende smaken, o.a. : Vanille, Aardbeien, Tropische Vruchten, Chocolade, Cappuccino, Tofee Appel en Kaneel en Cookies and Cream. Je kunt de shakes klaarmaken in water, magere (drink)yoghurt, (halfvolle- of magere) melk, karnemelk, sojamelk of eventueel in alle soorten vruchtensap.

Daarbij kan je de shakes opfrissen met allerlei soorten fruit. Kortom, er is altijd wel eens shakerecept die je lekker zul vind en zo gaan de shakes gaan niet snel vervelen!

Herbalife, ook om uw gewicht in balans te brengen

Als je wilt afslanken kunt je kiezen uit enorm veel manieren en producten. Wij hebben zelf gekozen voor de Herbalife producten en hier prima resultaten mee behaald worden. Dat is dan ook de reden waarom wij hier zelf zo enthousiast zijn, net als al onze klanten overigens.

Maar onze persoonlijke ervaring hoeft je natuurlijk niet te overtuigen. Daarom zullen wij hieronder aangeven waardoor Herbalife zich in belangrijke mate onderscheidt van alle andere afslankmethodes.

Lees Meer...