Ernagezond.nl

Samen naar een actievere levensstijl !

informatie

Inzet voor wetenschap

Herbalife draait niet alleen om geweldige producten. We willen de beste producten leveren ondersteund door de wetenschap. We verleggen constant de grenzen om voorop te blijven lopen in de voedingsindustrie. Onze producten voldoen aan de hoogste industrienormen voor onderzoek, ontwikkeling en productie dus u kunt erop vertrouwen op de kwaliteit ervan.


Expertise
Toonaangevende experts op het gebied van voeding en gezondheid maken deel uit van de Nutrition Advisory Board en het Herbalife Nutrition Institute. Hun expertise wordt gebruikt om producten te ontwikkelen en programma's te testen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke producten krijgt bestaande uit de beste ingrediënten.

Ingrediënten
Onze ingrediënten zijn afkomstig van betrouwbare leveranciers die voldoen aan onze strikte specificaties en we controleren de puurheid van al onze ingrediënten in onze geavanceerde laboratoria.

Kwaliteit 
Van de aankoop van de grondstoffen tot de levering van het eindproduct heeft productkwaliteit altijd onze hoogste prioriteit. De productieprocessen worden uitgevoerd volgens de vastgestelde kwaliteitsnormen. Er worden regelmatig controles en inspecties uitgevoerd bij de leveranciers en producenten van Herbalife om ervoor te zorgen dat ze onze procedures volgen en een hoge productienorm handhaven.

Ontwikkeling
Herbalife zet zich in voor verdere ontwikkeling en sluit daarom partnerschappen met universiteiten, als onderdeel van haar missie om de voedingswetenschap te bevorderen en voorop  te blijven lopen bij de productie van de beste voedings- en gewichtbeheersingsproducten.